Foodtrucks

foodtrucks

DUURZAAM EN ROBUUST

Onze foodtrucks zijn goed onderhouden en vakkundig omgebouwde Mercedes-Benz ambulancebussen. We hebben die bussen met overtuiging aangeschaft omdat ze goed behandeld zijn en daarmee bijdragen aan onze bedrijfsvoering. Deugdelijk en duurzaam. Daarvoor hijsen we graag de vlag.


Vlaggenschip is onze 'grote' truck, 6000L x 3500H x 2500B mm groot. Wij bakken en frituren op eigen propaangas en waarderen een stroomvoorziening van 3500 W en een wateraansluiting. Electrisch frituren kan ook. Om nare luchtjes te voorkomen beschikken we over actieve koolstoffilters om ook indoor te kunnen bakken. We hebben alle hygiƫnepapieren en hechten grote waarde aan een verantwoorde en schone werkplek.

Piepers & Rund is Nederlandse taal voor een wereldse hap. Nederlands geteelde aardappels uit de polder en respectvol opgegroeid Beemster rundvlees in een liefdevol jasje van de kokkin die een groot deel van de culinaire aarde heeft verkend. Aardappels en vlees, lekker vertrouwd, in werelds heerlijke varianten. Smakelijk!

Turbinestraat 7, Amsterdam
Telefoon: 085 0651052
E-mail: info@piepers-rund.nl