Over ons

OVER ONS

FESTIVAL & EVENTCATERING

Piepers & Rund serveert op grote festivals tot kleine intieme businessevents. We serveren festivalfood waar bezoekers en organisatoren blij van worden. Onze naam zegt het al, het gaat om goeie en eerlijke rundvlees- en aardappelgerechten. Uiteraard aangevuld met dagverse groenten en echt lekkere broodjes. Van Hollands tot mediterraans en oriëntaals. We bedenken voortdurend talloze varianten. Als het maar een goed maal is in een goede hoeveelheid met ingrediënten van goede komaf en met een goede prijs.  Daar kom je mee weg.


THUISBEZORGD

Als je liever even thuis blijft maar wel wilt genieten van goed eten van buiten de deur, laat je piepers en rund verantwoord thuisbezorgen door Piepers & Rund. Lekker en verantwoord eten in een eigentijds jasje. Vers op bestelling bereid en vlot bezorgd. Onze voorouders hadden gewild dat we er destijds al waren. Gelukkig ga jij nu gemakkelijk en smakelijk eten. Een lekkere complete bowl of maaltijdwaardige burger, zeg het maar.

PASSIE & PRINCIPES

We houden vast aan onze passie en principes. Als het klopt, dan klopt het. Dan draag je met good food bij aan een geslaagd evenement, en dan komt de echte verdienste uit enthousiaste gasten en reële vervolgafspraken met organisatoren. Eenmalig verrassen en volume draaien is de kunst niet, maar een begrip neerzetten in hoogkwalitatieve catering wel.

Boek ons

Piepers & Rund is Nederlandse taal voor een wereldse hap. Nederlands geteelde aardappels uit de polder en respectvol opgegroeid Beemster rundvlees in een liefdevol jasje van de kokkin die een groot deel van de culinaire aarde heeft verkend. Aardappels en vlees, lekker vertrouwd, in werelds heerlijke varianten. Smakelijk!

Turbinestraat 7, Amsterdam
Telefoon: 085 0651052
E-mail: info@piepers-rund.nl